top of page

Palvelut

Terjärvapotek-19_webb.jpg
kosmetik apotek

Reseptintoimitus

Lääkejätteet

Reseptilääkkeiden toimitus tapahtuu suoratoimituspisteissä, joissa saat henkilökohtaista palvelua ja asiantuntevaa neuvontaa. 

Kolme reseptintoimituspistettä takaavat joustavan palvelun. Meillä tarvitsee harvoin jonottaa. 

Uusimme tarvittaessa reseptisi.

Voit palauttaa kotisi vanhentuneet ja käyttämättömät lääkkeet apteekkiimme. Me toimitamme ne edelleen vaarallisen jätteen käsittelylaitokseen hävitettäväksi.

Itsehoito

Annosjakelu

Tilapäisiä ja helposti tunnistettavia oireita voidaan hoitaa apteekista ilman reseptiä saatavilla itsehoitolääkkeillä. 

Autamme tilanteen arvioinnissa ja opastamme

oikean itsehoitolääkkeen valinnassa. Vaikka apteekkimme on pieni, itsehoitotuotteiden valikoimamme on kattava ja käytössä on aina asiantunteva neuvonta.

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu on palvelu, jossa asiakkaamme saa annosjakeluun soveltuvat, säännöllisesti käytettävät tablettinsa ja kapselinsa pakattuina kerta-annospusseihin yleensä kahdeksi viikoksi kerrallaan. 

Annosjakelusta hyötyvät ne asiakkaat, joilla on käytössään paljon lääkkeitä tai vaikeuksia muistaa ottaa ne. Koneellisen annosjakelun hinta on 8,25 €/vko + lääkkeiden hinta. Yli 75-vuotiaille KELA korvaa eräin ehdoin osan jakelun hinnasta.

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Palveluhinnasto

Palvelu on tarkoitettu asiakkaille, joilla on käytössään paljon lääkkeitä ja halutaan varmistaa lääkityksen turvallisuus. Etenkin iäkkäät hyötyvät tarkistuksesta. Farmaseutti tai apteekkari tarkistaa asiakkaan lääkelistasta (kaikki lääkkeet sekä vitamiinit ja luontaistuotteet):

 

Otto-ajankohdat ja muut lääkkeiden ottamisessa huomioitavat asiat, yhteisvaikutukset, mahdolliset päällekkäiset lääkkeet, haittavaikutukset, lääkkeiden sopivuus iäkkäille, lääkkeiden taloudellisuus.

Tarkistuksen perusteella laaditaan lääkekortti ja raportti, joka käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa. Tarkistuksen läpikäynnissä voi olla mukana myös omainen tai ystävä asiakkaan niin halutessa. Palvelun hinta on 45 € (sis. alv 24%).

  • Erityislupahakemuksen                 käsittely
    - tavallinen 20 € 
    - kiireellinen 40 €

  • Laskuttaessa laskutuslisä 2,50 € + ALV

  • Schengen-todistus 5 €/lääke

  • Annospussijakelu 8,25 €/viikko

  • Lääkityksen tarkistuspalvelu 45 €

bottom of page